Najnovšie recenzie zo sekcie Svetlá a baterky
- Výborná svietivosť
- Kontrolka plného nabitia
- mala bateria s velkym vykonom
- nezistil som ziadnu
Osvedcila sa mi pri bicyklovani a po nasadeni bieleho difuzora moze sluzit ako osvetlanie v stane alebo pod altankom.
jo :)
- Kompaktné rozmery, príjemný oblý dizajn
- Výkon a výdrž
- Magnetický držiak
- Príjemné difúzne svetlo
- Akumulátor nemá USB konektor
Prvá vec, čo ma na CL26R prekvapila bola jej veľkosť. Presnejšie jej malosť. Lucerna (slovensky: lampáš) má naozaj príjemne malé rozmery. Je teda vhodný nielen na klasický camping, ale aj na turistické pochody, kde je potrebné zvážiť každý gram naviac v batožine.
Výkon lampáša je dostatočný aj na osvietenie veľkého rodinného stanu. V mojom prípade stan 4x4 metre osvietil príjemným difúznym svetlom dosť silným na čítanie novín (max.výkon).
Praktický je aj magnet na uzávere batérie. Ja som si k nemu vyrobil plechové krúžky veľkosti cca 2€ mince s háčikom na zavesenie, ktoré stačí zavesiť do stanu (ak majú vnútri našité ušká na zavesenie). Umožňuje to lampáš kedykoľvek pohodlne pripnúť a odopnúť. Upozorňujem, je to vysoko návykové.
Funkcia červeného svetla a blikačky je len ďalšie plus.
Jediné moje sklamanie je absencia USB konektora na akumulátore, na ktorý som zvyknutý z iných bateriek Fenix. Konektor umožňuje nabíjať článok mimo lampáš (napr. solárnym panelom).
- vysoká svietivosť, malý, kompaktný LED aparát na outdoor
- treba mať náhradné baterie do rezervy - čo je ale všeobecný problém pre bateriové prístroje
Malá, ľahká ale dostatočne výkonná.
- Kompaktné rozmery
- Vysoká svietivosť vzhľadom na rozmery
- Magnet - dá sa "prilepiť" na magnetické povrchu
- Vyššia cena
- Spôsob vypínania/zapínania
Všestranná baterka v super kvalite.
- za tú cenu , v pohode
Sikovna, lahka, dobre svieti
Som prekvapený s výkonom baterky , fantasticky svieti .
- Prakticka baterka za prijatelnú cenu s dobrými parametrami
slabsie svetlo ale staci...
- zodpoveda popisu
super svetlo, po dlhom váhaní a vyberaní som určite nešliapol vedľa
Velmi dobra svietivost a vyhodou je ze sa da nabijat cez kabel
Velmi dobra svietivosť a primeraná velkost
Zatiaľ super
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]